Ki van itt?

Oldalainkat 1155 vendég és 0 tag böngészi

superman batman generations iii 06 00 hirA Superman & Batman – Generációk III/6-ban a szokásos 100 éves ugrást követően egy olyan világban vagyunk, ahol az egyik ifjú Supergirl, Lara Wayne szerelembe esett egy földi Zöld Lámpással. De mit tehet egy szerelmes 400 éves lány, ha egy tizenegy éves testbe van zárva? Ha kell, akkor bármit. De lehet, hogy ez a hatalmas szenvedély lesz a veszte, amikor feltűnik egy rég elfeledett ellenfél, aki ismét terrorral árasztja el Metropolist. Eközben pedig Clark, és a másik Supergirl, Lois meglátogatják a marsi magányban élő J’onnt, aki valami furát érez az erőben. Vagy a pszichikus síkon. Ráadásul új szereplők is színre lépnek, ahogy egy Apokolipszi helyszínen Desaad és társai egy baljós eseménynek lesznek szemtanúi. És ebből sejthető, hogy a mai füzetből hiányzó paradémonok a következő részben visszatérnek, ráadásul akkor végre ismét színre lép a már több száz éve – és több füzet óta – eltűnt Superman is!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# arsenal66 2018-02-17 10:23
Nagyszerű volt, alig várom a folytatást!
+1 # Bran Galed 2018-02-18 11:08
Hát gyerekek, abszolút elvesztettem a fonalat :( Ariadné, halló, hé :(
# Piere 2018-02-18 21:00
Egy szokásos képregényes (DC-s) időutazásos történet. :) (Annyiban rosszabb, egyébként, hogy nem kétrészenként adták ki, hanem ahogy a hálózsák). Egyébként 100 éves időugrásokkal operál (az utolsó részekben erre választ is adnak, hogy miért: gondolom az is sejthető már, hogy ki felel érte)
Egyébként megnyugtatlak, végül ki fog derülni, hogy fölösleges az egész fonal dolog. (Ha emlékszel az első részére, ott van egy időutazás már. Gondolom nem árulok el titkot bármely képregényrajongónak, hogy arra még vissza fognak térni.)
# Piere 2018-02-18 23:04
Mármint úgy publikálták, mint most a hálózsák, egy-egy részt. Így pedig elég nehéz észben tartani, föleg az idöidöutazás miatt.
# Farek 2018-02-19 09:32
Idézet - Bran Galed:
Hát gyerekek, abszolút elvesztettem a fonalat :( Ariadné, halló, hé :(

Bevallom, így elnyújtva valóban nehezen követhető.
De Sepi annyira kampányol érte, hogy menjen szépen lassan, hogy nem tehetek mást. :P ;)

És plusz pont a klasszikus mondai utalásért. Bravó.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta