Ki van itt?

Oldalainkat 655 vendég és 2 tag böngészi

  • SwireePaw
  • teszt

szulinapi hir

Tizenötödik születésnap. Tizenöt év telt el azóta, hogy 2003-ban, ezen a napon pár fiatal (gondolom, mindenki tudja kik is voltak azok) a képregényszeretetből kialakult szenvedély által vezérelve elindították a HálóZsák nevű weblapot, amely azt a célt volt hivatott szolgálni, hogy a hazai piacon nem megjelenő külföldi képregényeket ismertesse meg a többi rajongóval. Akkor persze még senki nem gondolta, hogy ez a weblap 15 év múlva is itt lesz, és hogy ekkorára növi ki magát. Természetesen 15 év hosszú idő. Sok minden történt 2003 óta, és nem csak az oldallal, hanem az azt üzemeltető tagokkal is. Az akkori fiatalok felnőttek, családot alapítottak, dolgoztak, ahogy sok más ember is. De a hobbi megmaradt, még ha nem is olyan intenzitással, mint régebben. És ha már egy ilyen szép kis jubileumot éltünk meg, akkor vessünk egy kicsit számot a HálóZsák életéről.

Ahogy észrevehettétek, az elmúlt pár évben folyamatosan csökkentek a honosításaink. Ennek több oka is van. Elsősorban, hogy az elmúlt 15 évben a képregényes piaci helyzet folyamatosan változott kis hazánkban. A 2000-es évek elején a képregényhonosítást az hívta életre, hogy ugyan a rajongótábora megvolt az adott füzeteknek, de megjelentetésüket különböző okokra hivatkozva a képregénykiadók leállították. Tehát itt volt sok-sok olvasó, de nem volt, ami kielégíthette volna a képregényéhségüket. Ezért indultak a honosítóoldalak, hogy a rajongók magyarul is olvashassák kedvenc képregényeiket, ha már azok nem jelennek meg Magyarországon. Ha úgy tetszik, a lángot a honosítóoldalak (köztük a HálóZsák is) őrizték egy szebb jövő eljöveteléig. Ahogy teltek az évek, úgy kezdett új életre kelni a honi képregénykiadás, és mostanra eljutottunk odáig, hogy havi szinten lassacskán már annyi képregény jelenik meg hazánkban, hogy egy lottónyeremény kellene ahhoz, hogy mindent meg tudjunk venni. Így hát már lassan a honosítás is okafogyottá vált, hiszen minek is készíteni ennyi munkával magyar változatot, amikor már győzni sem lehet az újságosnál megjelenőket elolvasni. Ez az elsődleges oka, hogy mi is visszavettünk az iramból. A másodlagos pedig a tagok fentebb említett családi és munkahelyi életében beállt változások. Persze nem kell megrémülni, nem fogunk megszűnni, csupán némi magyarázattal igyekeztünk szolgálni, hogy miért is van néha, hogy napokig nem láthattok nálunk új képregényt. Ahogy más, még működő honosítóoldalaknak, úgy a HálóZsáknak is az maradt a célja, hogy olyan egyéb képregényeket ismertessen meg az olvasókkal, amelyeknek a legkisebb esélye van arra, hogy valamilyen formában megjelenjen hazánkban.

Na de, hogy a napfényes oldaláról is megközelítsük ezt a napot, mindenképp szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki velünk volt az elmúlt 15 évben. Nagyon sok jóbarátot szereztünk közületek. Köszönjük, hogy hozzászólásokkal és egyéb megnyilvánulásokkal támogattátok a munkáinkat. Reméljük, hogy ez még sokáig így is lesz. Ebből az apropóból kiindulva egy kis felmérést is szeretnénk végezni köztetek: ki milyen régóta követi az oldalunkat? Írjátok meg itt (regisztráció nélküli) hozzászólásban, vagy a fórumon, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Van olyan, aki esetleg a kezdetek óta velünk tart? Jöhetnek az emlékek :)

És akkor térjünk a lényegre. Ahogy azt megszokhattátok, nagy alkalmakkor nagy frissítéssel szoktunk jelentkezni. Most is így teszünk. Bár most nem anotológiával készültünk nektek, mint a korábbi évfordulók alkalmával, hanem sok apró képregénnyel, köztük sok visszatérővel. A mottónk az volt, hogy a tizenötödik szülinapra jöjjön 15 füzet. Lássuk hát, hogy mi is van a HálóZsák ajándékcsomagjában:

spider girl 80 hirA kezdetekben közönségkedvenc, és most visszatérő Póklány sorozatunkban Maynek sikerült egy érdekes szituációba kerülni. Ugyanis az iskolában elszabaduló gonosztevőt ezúttal nem a jelmezébe bújva kell megfékeznie, hanem civilben, lehetőleg úgy, hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy milyen erők birtokában is van Pókember lánya. Megláthatjuk a 80-as számban, hogy ez hogyan is sikerül neki.

 

 

tf monstrosity 04 hir3A Transformers - Borzalom utolsó részében Skorponok őrült terve, hogy felébressze a Toraxxis alatt szunnyadó ősi fenevadat, sikerrel járt. Triptikon felébredt, és a rettegés új magasságaival ismerteti meg a Kibertron lakóit. Miközben az autobotok síkra szállnak, hogy megvívjanak a szörnyeteggel, Megatron hazatér a junkioni száműzetéséből, hogy elrendezze félbemaradt ügyeit. A kérdés már csak az, hogy miféle sorsot tartogat a Végzet az ősi korokból felbukkant lény számára?

 

buffy34 hirA női hősökről szóló képregények sorát Buffyval folytatjuk. A 34-es számban folytatódik az Alkonyat című sztori. Amúgy ezen felül erotikával eléggé túlfűtött lett ez a történet, de remélhetőleg így is tetszeni fog mindenkinek.

 

pokember v1 108 hirAhogy azt megszokhattátok az ilyen ünnepi frissítéseknél, a múzeum is jelentkezik valamivel. Ezúttal is a méltán népszerű Csodálatos Pókember fog folytatódni a 108-as számmal, amiben tovább olvashatjuk a Venom szellemei című történetet. Ez jó kis ráhangolódás lesz az idén mozikba kerülő Venom filmhez.

 

resident evil 02 hirA következő képregényünkről nehéz sokat mondani. Talán csak annyit, hogy kb öt év telt el az első részének a kirakása óta. Úgyhogy ennek is ideje volt már folytatódni. Ez pedig nem más, mint a Resident Evil Magazin második száma. Ebből már szerintem mindenki kikövetkeztette, hogy lesz ebben hentelés, lövöldözés, vér és belek minden mennyiségben.

 

f4 v1 032 hirÉs természetesen nem hagyjuk ki az ünnepi frissítésből a retro képregényt sem. Ezt a vonalat ezúttal a Marvel szuperhőscsaládja, a Fantasztikus Négyes képviseli az 1964 novemberében megjelent 32-es számával. Ebben a számban hőseink egy kisebb oximoronba keverednek, úgy mint Connie az Oscar című filmben, ugyanis megpróbálják legyőzni a Legyőzhetetlent.

 

sw darkforce5 hirAztán persze itt van Recsi és Xeraph is a szokásos Star Wars adaggal. Ezt a kis szösszenetet írtá a képregényhez: Ma ötödik részéhez érkezett a Sötét Erők Ébredése. Lesz benne lopakodás, szökés, szemétzúzó (az már volt máshol is), aztán lesz lövöldözés, és leleplezés. Jó szórakozást, és ahogy a Fülesben írták a képregények végén: vége következik!

 

donald missing mummy hirTermészetesen gondoltunk a fiatalabb olvasóinkra is, és talgaby leszállított nektek egy kisebb Disney válogatást, amely kettő hosszabb történetet tartalmaz. Ez a Donald kacsa és a múmia gyűrűje címre hallgat. És ahogy a címében is benne van, Donald igazán tollmeresztő kalandokba keveredik.

 

tarot 64 11 hirÉs ahogy gondoltunk a kisgyerekekre, úgy gondoltunk a nagy gyerekekre is. Nekik hoztuk el a Tarot - a fekete rózsa boszorkányának újabb kalandját, amelyben Tarot és Licorice Dust azon szólalkoznak össze, hogy melyikük csaja is Boo cica. Ne feledjétek, a képregényt csak a regisztrált felhasználók olvashatják.

 

mouse guard v2 1 hirA kicsit kalandosabb és mesésebb történetek kedvelőinek sem fogunk csalódást okozni, ugyanis elkezdjük (vagy inkább folytatjuk) az Egér Gárda második szériáját, ami 1152 telén játszódik. Ebben a részben meg is láthatjuk, hogy milyen felkészületlenül érte a nagy hó és a tél az egérterületek lakóit. És hogy milyen hihetetlen kalandokon kell keresztülmenniük az apró teremtményeknek ahhoz, hogy olyan alapvető dolgokat megszerezzenek, mint például az ennivaló.

 

gallery27 hirAkkor haladjunk szépen tovább. Sepi is hozott nektek egy újabb galériát, ez már a 27-es szám. Ahogy azt már tőle megszokhattuk, van benne mindenféle jó kép, és olyan rovatok, mint például a Top képregényeladások elemzés, borítógaléria, vagy éppen olyan tematikus blokkok, mint a Zenescope, a Harley Quinn vagy a Pók-nők gyűjtemény.

 

fantom 20 hirEzen kívül nem lenne fair, ha pont egyik alapítóatyánk kedvenc karaktere, a Fantom maradna ki ebből a frissítésből. A régi Semices sorozatot folytatjuk, ezúttal a 20-as számmal. Érdekesség, hogy ez volt az első olyan szám, amit színesben adtak ki (az albumon kívül). Nektek hogyan tetszett jobban, színesben vagy fekete-fehéren?

 

jp devils 01 hirNem csak a HálóZsák ünnepel a mai napon, a mozikban most látható Jurassic World elődje, a Jurassic Park első része is majdhogynem napra pontosan (jún. 9.) 25 évvel ezelőtt került a mozikba. Ennek az apropóján kezdett bele kit egy újabb dinós kalandba, amit nem más készített, mint az olvasóink által jól ismert John Byrne.

 

avengers v1 302 hir"Hol van Nebula?" "Jobbat kérdezek: ki az a Nebula?" "Még jobbat kérdezek: miért Nebula?" . Nagyjából így is leírhatnánk a Bosszú Angyalai 302-es számának a bevezetőjét. De a lényeg, hogy Nova még mindig mérgesen keresi Nebulát, és mivel a keleti part Angyalai beviciződtek, Charlie beveti az ő Angyalait, vagyis a nyugati parti Angyalok jönnek megállítani a mérges, űrből jött urat. Ezt a füzetet ezúttal is Farek és Genzo hozta el nektek.

 

gen3 09 hirÉs a legvégére egy DC füzetet is hoztunk nektek, méghozzá a Superman és Batman - Generációk III 9-es számát, amiben a szokásos évszázados támadásra felkészült hősök szétszórják a paradémonok csapatát, és egy magányos és sebesült paradémon egyre kétségbeesettebben menekül.

 

Ennyi lenne mára. Reméljük, hogy mindenki talál magának megfelelő olvasmányt ebben a gigantikus születésnapi frissítésben. De ha mégsem lenne elég, akkor nyugodtan retrózhattok a korábbi ünnepi válogatásainkban is, mint például a 10. évfordulóra vagy az 1500. honosításunk alkalmából készített antológiánkkal.

Nem maradt más, mint hogy jó szórakozást kívánjunk a képregényekhez! Reméljük, továbbra is velünk maradtok, legalább még 15 évig!

hzs 15logo

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # Zaj 2018-06-10 08:13
Boldog Szülinapot, HálóZsák!
+1 # Lentuci 2018-06-10 09:24
Boldog szülinapot az oldalnak.
Én 2007 óta olvasom az oldalt és főleg a Múzeumot és a régi képregényeket szeretem.
+1 # Black 2018-06-10 09:38
Isten éltessen titeket ! Boldog szülinapot !
Az indulásotok óta olvaslak titeket.Szinte minden
nap ránézek az oldalra.Le a kalappal előttetek !
# solymosgyu 2018-06-10 09:54
Én sajnos 15 évig nem tudok még veletek lenni. Mert otthonba megyek. szép munkát. Még félévig leszek csak veletek. sajnos.
# solymosgyu 2018-06-10 10:57
Legalább 10 éve. az indulásotokkor nem voltam veletek.
# gyurcyka 2018-06-10 10:28
Boldogszülinapot nektek!és köszi a sok képregényt!!!!
2008 óta vagyok veletek.volt egy kis szünet de azóta töretlen.
+1 # uatu 2018-06-10 10:31
Gratulálok! Boldog születésnapot!
Én a kezdetektől figyelem tevékenységeteket, és meg legalább 5-ször ennyit kívánok nektek! Hajrá!
# Seni 2018-06-10 10:54
Kb 7 évekövetlek titeket, ha minden igaz! :)
+1 # joustoe 2018-06-10 11:01
2009 őszén már követtem, de szerintem kb akkor kezdtem el követni amikor Elwoodék érkeztek a comixartról.

Nagyon bejön a Tarot és a Póklány széria szóval remélem a következő részek nem évek múlva lesznek, korábban imádtam a TF füzeteket, de sajnos nem nagyon tetszik az írók által jelenleg képviselt irányvonal, Remélem Tarot Póklány valamint TF minél gyakrabban lesz a közeljövőben.

Isten éltessen titeket!
# solymosgyu 2018-06-10 11:04
Más: mi van talgaby-val? lenne itt fordítandó sorozata. amit nem fejezett be. És ki sem adták.
# talgaby 2018-06-10 12:39
Valóban? S mi?
# hameee 2018-06-10 11:05
2005 óta kb. HB2U Hálózsák :)!
+1 # bcsaba3 2018-06-10 11:20
Boldog szülinapot , hát kb 2008 óta olvasom ,szeretem az oldalt , gratulálok nektek ,hogy egy ilyen minőségi oldalt uzemeltetek és mindig minőségi olvasni valót kapunk , még sok sok kitartást és jó kedvet a munkatokhoz.
# Goten56 2018-06-10 12:15
5 éve követem az oldalt. Boldog szülinapot! Mennyire mennének havi 1 képregény lefordításával?
+1 # matrixhv 2018-06-10 13:01
Boldog születésnapot kívánok!
Ezúton is köszönöm mindenkinek az eddigi munkáját!
Majdnem biztos vagyok benne, hogy 2003-ban ismerkedtem meg ezzel a honlappal. Kereséssel kb. egyszerre fedeztem fel az akkori képregényes oldalakat.
Nagyon szeretem a Fantomokat. Anno nagyon sajnáltam, hogy megszűnt a hazai kiadása. Ez az egyik kedvenc részlegem nálatok.
Megszerettem pár olyan képregényt, amikről régen nem is tudtam. pl. Póklány, Groo, Tarot. A Hálózsákban mindig is tetszett a változatosság.
+1 # Stormtrooper 2018-06-10 15:37
Sziasztok!
Boldog 15. szülinapot!
Személy szerint a kezdetektől vagyok veletek, és remélem, még legalább 2-3x ennyi ideig tart közös utunk :)
+1 # Cobbretti 2018-06-10 15:42
Boldog Születésnapot! Egyébként kb. 5 éve követlek benneteket és gratula a hatalmas munkához, amit végeztek ezen az oldalon.
+1 # stukker 2018-06-10 15:51
Sziasztok,

2010 óta vagyok veletek, főleg a Transformers képregények miatt, mivel a Semic kiadó megszűnt.
Sok kitartást és köszönet az eddigi nonprofit munkáért!
+1 # tomyx20 2018-06-10 18:33
Gratulálok a 15 évhez. Én már nem is emlékszem, mikor találtam az oldalra, de már legalább 10 éve az életem része (minden héten legalább egyszer feljövök szétnézni).
+1 # valaja 2018-06-10 18:42
Nagyon Boldog 15. Szülinapot kívánok! És további termékeny éveket!!
Pontosan nemtom, de olyan 8 éve követem az oldalt.
Főként a régi, régistílusu képregényeket kedvelem, de amúgy mindenevő vagyok.
Pusszancs Mindenkinek!
+1 # risek 2018-06-10 20:36
Boldog Szülinapot!
2004 óta vagyok veletek (akkor lett adsl internetem). Próbálom lementeni a webes képregényeket (a mangák kivételével), jelentős részét a Ti anyagotok képezi. Csak így tovább, nagyon gazdag anyag!
# Kayamiel 2018-06-10 21:12
Boldog Születésnapot és köszönöm ezt és a következő 15 évet és még többet
+1 # herrberto 2018-06-10 21:33
Isten éltesse sokáig ezt az oldalt.
2008 óta vagytok jelen az életemben. Rengeteg kellemes időt töltöttem el a kêpregénxek olvasása közben.
Csak így tovább.
+1 # shinobi76 2018-06-10 21:58
Happy Birthday!

Szuper az oldalatok, jó pár éve olvasom. Nagyon gáláns tőletek, hogy nektek van szülinapotok és még ti ajándékoztok. 15 képregény nem semmi!
+1 # Chavez 2018-06-10 23:17
Boldog születésnapot Házsé! Kezdetektől vagyok, a végig leszek.
+1 # talgaby 2018-06-11 08:52
Jé, te még létezel? :)
# Chavez 2018-06-11 18:43
Még igen. Együtt öregszem az oldallal. :)
+1 # Airyku69 2018-06-11 00:28
Egymillió köszi is kevés lenne a munkátokért! Én kb 6-8 éve fedeztem fel az oldalt, előtte képregény.net-eztem. De az időre nem emlékszem pontosan. Amikor az megszűnt, kizárólag ezzel az oldallal csillapítottam éhségemet. Néha nem volt időm, így az archívumból szemezgettem később. Rengeteg képregénysorozatot olvasok veletek, és mindig várom a folytatásokat. A póklánynak, Tarotnak, Transformersnek nagyon örülök. Ma néztem meg a Deadpool2-t, és éhezem a képregényre... Annak idején a hagyományos Transformers-t gyűjtöttem, nektek köszönhetően pár kimaradt füzetet bepótoltam, ahogy a Happy Endes Megtorlót is. A Pókemberekről nem is beszélve. Nálatok láttam a Warhammer univerzum füzeteit először, és mai napig az orkos füzet a kedvencem. Nagyon sokat köszönhetünk nektek! Boldog Születésnapot Hálózsák!
+1 # Demon555 2018-06-11 08:09
Úgy legyen még 15 évig legalább :).
+1 # nightlife 2018-06-11 08:56
Gratula! És köszi a sok-sok képregényt.
+1 # elmouse 2018-06-11 09:35
Boldog szülinapot!
A kezdetektől olvaslak titeket.
+1 # grrrgo79 2018-06-11 13:31
Boldog Szülinapot HZS!
Tényleg nagyon kedves tőletek, hogy Ti ajándékoztatok meg minket 15 képregénnyel!
Én kb. azóta olvaslak Titeket amióta van iPad-em. (Monitoron nem szívesen olvasok, pedig már a méretével sincs probléma :)
(Reklám: YAC Reader programmal, pedig tényleg király a digitális képregények olvasása.)
+1 # grrrgo79 2018-06-11 13:38
Ja, és még annyit, hogy Ti tényleg nem tétlenkedtek, míg a többi honosító oldal - sajnos - mostanában kezd tetszhalott állapotba kerülni! Nem sok honosító oldal éli meg a 15-ik szülinapját, úgyhogy tényleg gratula Nektek!
+1 # Hans von Luck 2018-06-11 13:41
A 15 év az nem semmi...Boldog szülinapot kívánok :)
Köszönet a sok minőségi munkáért, Aldarion és csapatának a Tranfsormers képregényekért :D
+1 # PennyWise 2018-06-11 16:55
Boldog szuletesnapot es koszonjuk a szulinapi ajandekot. Szerintem pont akkoriban kezdtem el idekattingatni mikor eltunt a kepregenytar es a kepregeny.net is arculatot valtott. Orulok az oodal valtozatossaganak,jelenleg nagy kedvenc az egeszseges herotika rovat. Szinte minden forditast szivesen elolvasok es orulok hogy igy eljutottak hozzam olyan kulonleges darabok mint pl. a Superman Red Son vagy a The thing kepregenyek.
Kivanom hogy meg sokaig leljetek oromotoket az itteni munkatokban hogy mi is oromot talaljunk benne.
+1 # Bran Galed 2018-06-11 20:44
Grat a 15. Évhez! Mindig nagyszerű és színvonalas munkát végeztek! Ráadásul bonyolult meló a beírás!
Ez a 15 adag méltó hozzátok! Hajrá Hajrá!
Ui: A Donald kacsa vidám zsebkönyv lesz Folytatva? :(
(remelem nem baj ha kérdem)
+1 # talgaby 2018-06-12 10:26
Kb. negyedévente megfordul a fejemben, hogy jó lenne Disney-t fordítani, de aztán mindig elmarad. Van még évekkel ezelőttről ki nem rakott zsebkönyv, bár ott nem készült el még minden sztori beírása.

A válasz az, hogy ez az egyetlen olyan régi cuccom, amit talán még képes lennék legalább félévente fordítás szintjén kicsikarni magamból, de ez csak egy kicsi esély, nem több.
# zerosource 2018-06-22 18:17
+1 disney rajongó vagyok, szuper történeteket válogattál össze az évek során köszönet érte. Kár lenne ha nem olvashatnánk több best of történetet pláne úgy, hogy semmi az esély magyarországon egy szinvonalas Donald kacsa magazin megjelenésére.
+1 # unom 2018-06-11 21:19
Sziasztok!

Isten éltessen titeket!
Személy szerint külön " Köszönöm szépen! " az elmúlt 9 év marvel + dc honosításait!
+1 # Arky 2018-06-11 21:50
Hello. A kezdetetektől olvasom az oldalt. Még előtte ha jól emlékszem egy indexes fórumot olvasgattam, nem tudom ti voltatok-e ott, talán Farek nevére emlékszem, meg egy Aldous Huxley Jr-ra. Rég volt na.
# Farek 2018-06-18 10:34
Jesszusom, na, az tényleg jó régen volt. De én ott is voltam. ÉS tényleg, Hux. Vajon mi lehet most vele... :)
+1 # Gaston 2018-06-12 00:43
Boldog Születésnapot!
A kezdetektől veletek vagyok.
+1 # SithLord 2018-06-12 06:38
Üdv! Boldog születésnapot kívánok!!!
Kezdetektől veletek vagyok. Amíg tudom fizetni az áramot és a netet addig veletek is maradok!
Az ERŐ legyen veletek!!!
+1 # bacs 2018-06-14 09:11
Isten éltessen Hálózsák!

Minimum 11 éve követlek titeket:).
+1 # hangman 2018-06-14 14:49
Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Én valamikor 2004- ben csatlakoztam. És csak annyit mondhatok, ez igen. Remélem tényleg meglesztek még 15 év múlva is!
+1 # Taxidriverhu 2018-06-14 21:46
Boldog Szülinapot, HálóZsák! 4 éve követlek titeket, és hűűűű... lesz ma mit olvasni.
+1 # gliskard 2018-06-15 09:58
kb 2007-től járok ide...

KÖSZI a MUNKÁTOKAT!
+1 # forintuser 2018-06-15 12:58
Sok 15 évet még.:)
+1 # ntglaci 2018-06-15 16:08
Boldog szülinapot! Köszönet a rengeteg képregényért!
Nem emlékszem mióta, de kb. 2004-2005 óta folyamatosan, minden nap!
+1 # menyus80 2018-06-16 08:50
Boldog Szülinapot, már vagy 2005 óta veletek vagyok.
+1 # ShadowBroker 2018-06-16 19:42
Fuu kb 15 éve követem az oldalon történő eseményeket. Főleg a Transformers képregényekét :D
+1 # Zin 2018-06-16 22:14
Boldog szülinapot!
Kb. 4 éve követlek titeket, főleg a Star Wars és Tarot képregényeket olvasom. Nagyon jó, hogy most a Tarot sorozat is frissült. Ugye a Star Wars Inváziót és a Hagyatékot nem hagyjátok félbe?
Köszönet a munkátokért, kitartást!
# Recsi 2018-06-21 18:03
Szeretnénk őket folytatni, ha lesz fordító.
+1 # Vini 2018-06-21 21:43
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
Szinte az elejétől fogva visszatérő látogatótok vagyok és döbbenten figyeltem (és figyelem) azt a rengeteg önzetlen és minőségi munkát, amit egy-egy lapba beletesztek. Kezdetektől Ti vagytok az első helyen a böngészőm képregényes mappájában!
Köszönöm az elmúlt 15 év termését!
+1 # Marton Balázs 2018-06-22 08:51
Omedeto Godzaimasu !
Boldog sztületésnapot !!!
Happy Birthday !!

És még sorolhatnám....

Én 2007 óta vagyok veletek, 2007 2014 ig voltam aktív olvasó, mert mostanra már 3 gyermek apjává váltam így szinte alig jut időm olvasni képregényeket, de attól még mentem le amik érdekelnek, mert jó lesz öregkoromra :D
+1 # HeirToGrievous 2018-06-24 12:24
Még Nagyon Sok Boldog Születésnapot!
Örülök, hogy pár fordítással én is hozzá tudok járulni az oldal "gyarapodásához". :)

Nem is tudom. Talán 3 vagy 4 éve találtam rá az oldalra (nem emlékszem pontosan :/ ) az egyik haveromnak köszönhetően, aki elküldte a STAR WARS: Végtelen Lehetőségek sorozatot, azokban a képregényekben találkoztam először az oldal címével.
# solymosgyu 2018-06-28 18:04
Csak tudjátok venni tul drága.
# odomisauq 2020-09-17 22:18
Azt hiszem, 2006 óta...
# odomisauq 2020-09-17 22:19
...kisebb szünetekkel...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta