Ki van itt?

Oldalainkat 1128 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw

pokember 117 hirAz utóbbi pár hétben sajnos nem volt sok időnk arra, hogy olyan frissítésekkel is foglalkozzunk, mint például a múzeum. Most igyekszünk ezeket is pótolni, és ezúttal a Csodálatos Pókemberen van a sor, amiből a 117-es szám következik. Anno ezek a sztorik már a klónsztorik előszele volt, amit végül a Semic átugrott, és amire végül egészen tavalyig várni kellett, mire a Kingpin elkezdte kiadni a Peter Parker Pókember sorozatban. A lényeg, hogy az ebben a számban induló sztori régen sok olvasónak vált a kedvencévé, és egy egész generáció kedvelte meg a kicsit komorabb Pókember történeteket. Nem maradt más, mint hogy jó szórakozást kívánunk az olvasásához.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2018-10-17 11:05
Végül is -ahogy a mondás tartja- jobb későn, mint soha :)
Egyébként milyen okból hagyta ki a kiadó a klón történeteket? Nem tűnt olyan érdekesnek vagy túl hosszú lett volna?
# Bran Galed 2018-10-17 18:54
Igaz ahogy Hallottam, higy ez majdnem eksüllyesztette a franchise-t?
# reelc 2018-10-17 19:24
http://halozsak.hu/hzs-tudastar/a-marvel-kiado-toertenete
Káosz a Wall Street-en bekezdése nagyon tömören.
Még annyi, hogy sikeres volt kezdetben a klónsztori, és a fejesek nem akarták elengedni, jóval tovább tartott, mint ahogy tervezték.
A hazai kiadás a Csodálatos Pókember #120-tól átalakult, az előtte lévő szálak nem lettek elvarrva, a 120-tól pedig az újraindított füzetek voltak benne. Gondolom ez Marvel döntés volt, nem hazai.
Itthon a Kingpin kiadó adogatja ki a Klónsztorik jobb részeit tavaly óta a PPP füzetekben (remélem így ez az infó elfér itt). Részemről örülök neki, hogy igaz ennyi idő után, de megismerhetem a történet jobb részeit.
# reelc 2018-10-17 19:31
Látom figyelmetlen voltam, nem olvastam végig az ismertetőt, Sepi írta, hogy a Kingpin adja kifelé. Elnézést kérek. :)
Egyúttal szeretnék megköszönni a "Múzeumi dolgozók" áldásos tevékenységét! Igaz pl. ez a széria is megvan papíron, de örülök, hogy digitálisan is meglesz.
# HZsTeam 2018-10-18 08:17
Az, hogy a hazai kiadás átugorta a klónsztorit, nem a Marvel döntése volt. Az esély ugyanúgy meglett volna, hogy kiadják itthon, de ezt akkoriban is leírták a füzet végén (a 120-as szám felharangozójában), hogy mivel elég vegyes fogadtatása volt a történeteknek szinte mindenhol ahol megjelent, így inkább úgy döntöttek a Semicnél, hogy sok más európai ország példáját követve inkább átugorják ezt az időszakot. Az már más kérdés, hogy ez az ugrás mennyiben járult hozzá, hogy utána nem sokkal megszűnt a sorozat.
# roberto 2018-10-18 09:01
127-ig ment ez a széria, utána váltás történt a tartalomban, illetve 72 oldalasra bővítették a füzeteket, de ezekből már kevesebbet adtak ki. A 2. sorozatból 90 szám jelent meg, a harmadikból (ez lett az utolsó) összvissz 2.
Most pedig a Kingpin adja ki.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta