Ki van itt?

Oldalainkat 532 vendég és 0 tag böngészi

pokember122 hirSziasztok!

Ez az idei év első múzeumi frissítése, és ennek megfelelően egy rangosabb karakter kalandjaival nyitunk. Ez a karakter pedig a Csodálatos Pókember, és most a 122-es számmal folytatjuk a sort. Sajnos már sok nincs hátra ebből a sorozatból, még összesen 5 szám, de legalább van pár különszám, amik még ehhez a sorozathoz köthetőek. Ezek mind még idén olvashatóak lesznek itt a HálóZsákon. Ezen kívül pedig ugye itt van még nekünk a Marvel Extra is, és a Pókember - Hősök és gonosztevők, ami a szuperhős vonalat illeti. Aztán meglátjuk, hogy még mit hoz a jövő. Mert ha már a múzeumnál tartunk, a gyerekcímeken várhatóak bővülések, így aki azokkal szeretne majd nosztalgiázni, akkor a legjobb helyen lesz, ha az oldalunkat meglátogatja. Addig is jó szórakozást a mostani Pókember füzethez.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Pierre de La Croix 2019-02-04 15:12
Egyébként a jelenlegi számban kedvenc hálószövőnk helyettesítést vállal egy iskolában. A kiemelt képen az látható, hogy tesitanárként megtanítja a gyerekeket a méltán híres, ámde elfelejtett Támadó Oposszum harci stílusra. Éppen készül rávetni magát elrugaszkodva a falról az ellenfelére, miközben a stílus harci kiáltásával készül őt összezavarni....
+1 # HeirToGrievous 2019-02-04 19:15
Meteorvonzó Fiú?! Tényleg volt ilyen?

A füzet végén található szavazások, a "Legkedveltebb Szuperbűnöző" és a "10 Legkevésbé Népszerű" érdekes végeredménnyel zárultak, gondolok itt Dr. Oktopuszra, Démanóra és Bogárra.
# Pierre de La Croix 2019-02-06 15:36
Sőt, kettő is volt! (Meteor Man) Az egyik egy középiskolai tanárból lett szuperhős. (A 80-as, korai 90-es évek a szuperhősfilmek aranykora. Különösen a Marvelé: emlékezzünk a Howard kacsára.. ,).)
A másik pedig a Looter nevű - mindenki által szeretett és kedvelt :) - szuperbűnöző, aki felvette a nevet.
És mindkettő találkozott Pókemberrel...
# HeirToGrievous 2019-02-07 19:17
És a Meteor Manből még film is készült?
Nem semmi, ahogy a film tartalma sem az imdb-n.

Viszont, ha a '91-es "Amerika Kapitany"t képes voltam végignézni úgy, hogy tudtam mi vár rám, szerintem ennek is adok egy esélyt. :) Néha nem tudom, miért, de szeretek szenvedni.

Köszi az infókat!
# Pierre de La Croix 2019-02-07 19:56
Igazábol a film volt előbb. De annyira sikeres és maradandó alkotás lett, hogy a marketingcélok ellenére a Marvel ugy döntött, hogy megérdemel egy képregénysorozatot, amelyben egy Pokember-féle nimanddal is találkozhat. Hát igen, a kilencvenes cégek a kiado jo gazdasági és kreativ döntéseiröl szoltak... (irónia)
# Pierre de La Croix 2019-02-07 20:42
A film mellesleg nem is annyira rossz (a korszak képregényesfilmjeihez képest. Persze nem egy Batman). Egy semmilyen darab. A képregény az amirol azt hiresztelik, hogy Lucifer hátso feléböl bujt elö és olyan ronda is. (A kor szintjén nézve tehát amugy ebben sincs semmi extra)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta