Ki van itt?

Oldalainkat 1265 vendég és 0 tag böngészi

wom 24 hirSziasztok!

A mai frissítés kicsit későbbre csúszott, de azért még nem marad el. Tárgya pedig a Mars Hadura, méghozzá a huszonnegyedik fejezet.

A mai füzetben folytatódik John Carter okari útja. Hősünket ugyan börtönbe vettette Salensus Oll, a Jeddakok Jeddakja, azonban már úton van a héliumi flotta. Az egyetlen hatalmas bökkenő, hogy a flotta és a város között még ott tornyosul Észak Őre, a hatalmas mágnesfegyver, mely könnyedén elpusztíthatja a felmentő sereget...

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# babrafax 2019-05-05 17:00
Aldaron ez nagyon jó olt.Köszi! Havi egy rész várható ? Sajna a Szukits nem folytatja a könyvsorozat kiadását.A Mars géniusza a közleményül szerint nem hozta a várt eladási számokat. Szerintem meg a baj az ő fejükben van : rémgyenge marketing tevékenyéséget folytatnak,Elavult módszerekkel akarnak piacon maradni.A Star Wars albumokat is rendre késésekkel adják ki.Kár,mert nagyon szépen rajzoltak.
# Aldarion 2019-05-05 17:27
Örülök, hogy tetszett! A következő hónapban még biztos érkezni fog egy rész, ami lezárja a Mars hadura történetszálat, utána elképzelhető, hogy tartunk egy kisebb szünetet, mert most jelenleg egy nagyobb projekten dolgozom, de mindenképp tovább fogjuk vinni a sorozatot.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta