Ki van itt?

Oldalainkat 585 vendég és 0 tag böngészi

west coast avengers v2 52 00 hirA nyugati parti Angyalok 52. része másodpercekkel az 51. vége után veszi fel a fonalat. És épp azzal a sokkoló képpel, amivel az előző véget ért. Nem vagyok benne biztos, hogy manapság ezt így, ebben a formában mutatnák, mégis csak gyerekekről van szó. Szóval Pándémonium megszerezte lelkének két hiányzó részét, és ettől elég nagy falatnak tűnik hőseink számára. És nem csak tűnik. De mégis, valami nincs rendben a történetével, ahogy arra az Angyalok rávilágítanak, és a háttérben meghúzódó cselszövő el is meséli, hogy mi. Végül pedig az Angyalok szemtanúi lesznek a képregénytörténelem egyik leglátványosabb és legkeményebb összecsapásának, amit jól el is mesélnek nekünk. Igen, elmesélnek. Majd megértitek. Amikor pedig elül a füst, a Bosszú Angyalai képregények egyik valaha volt legszívszaggatóbb lezárását kapjuk meg, ami végül megágyazott Bendis évtizedekkel későbbi agymenésének, a Káosznak, valamint a Mutánsvilágnak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2019-12-01 07:34
Szerintem Agatha a létező legegyszerűbb megoldást választotta. Ha a cselszövő sikerrel jár, azt hiszem a teljes tagság kevés lett volna ellene!
# Farek 2019-12-10 14:24
Lehet. Bár az ő hatalma a saját alvilágában a legnagyobb. De jó eséllyel tényleg ráfaragtak volna.
# Pierre de La Croix 2019-12-12 23:10
Nem t'tom, a Ven Patast egyszer meg Rick Jones is legyozte, pedig o meg May neninel is ergyabb a Marvel univerzumban (Ui.: igazabol az oreglany a legszivosabb mindenki kozul, aki Megtorlot megeszi uzsonnara, miutan Hulkot ivott ra, de ertheto a hasonlat remelem)...Igaz onbevallas alapjan "hagyta magat",mert "tervei" voltak. ;) ;) ;)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta