Ki van itt?

Oldalainkat 1163 vendég és 0 tag böngészi

gft tfw alice hirSziasztok!

Mint ahogy arra már a múlt héten is utaltam, idén újabb Grimm finomságokkal is jelentkezünk, a fősorozat mellett, ennek első fecskéje pedig ismét egy felújítás, méghozzá a Mesék Csodaországból sorozat képében.

Aki régi olvasónk, az talán még emlékszik rá, hogy a Grimm Tündérmeséknek több mellékszála is volt, ezek egyike a Csodaország is, amelynek egyfajta alapozása és kiegészítése volt a ma újrainduló Mesék Csodaországból. A sorozat egyes fejezetei mind egy-egy karakter eredetét és motivációit tárja fel, így a mai napra egy dupla frissítést hoztam nektek:

A Kísérlet című történetből megismerhetjük, hogyan fedezte fel egy bizonyos tudós azt a portált, melynek túloldalán Csodaország várja gyanútlan áldozatait, míg az Alice című történetünk felrebbenti a fátylat arról, merre is vezetett az a bizonyos út azzal a bizonyos nyúllal az üregen keresztül.

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2021-02-14 14:19
Ennek a Csodaországos spin-off-nak is voltak füzetei-kábé az eleje- a zsákon, ami úgy is maradt akkor. Nyilván most láthatjuk a folytatást és a teljes sztorit.
# Aldarion 2021-02-14 18:10
Így van, de ezúttal ha már feljavítottuk, akkor ki is megy a vége. Erről a sorozatról amúgy annyit érdemes tudni, hogy mindössze azért maradt félbe, mert az akkori beíró nyugdíjazta magát menet közben... Sokáig vártam a kész anyagokat tőle, aztán valahogy úgy veszett. Viszont idő közben már minden elérhető belőle sokkal jobb minőségű digitális alapanyag formájában, így adta magát, hogy ha már belevágok a folytatásba, akkor már az elejét is érdemes lenne feljavítani.
# QwenTOX 2021-02-17 21:58
Köszönöm szépen!! :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta