Ki van itt?

Oldalainkat 962 vendég és 0 tag böngészi

gft tfw tweedle deedum hirSziasztok!

Ma tovább megyünk a Mesék csodaországból című gyűjteményünkkel, ezúttal egy eddig még nem publikált fejezettel, melyből Subidú és Subidam történetét ismerhetitek meg.

Arra máris szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy noha az eddigiekből még nem igazán derült ki, a Csodaország sorozat igencsak a gore horror műfajához húz, így a történetek a későbbiekben tartalmazhatnak néhány meglehetősen erőszakos jelenetet. Én szóltam...

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2021-03-14 15:00
Ha jól értelmezem a füzetet, a történet a kétféle emberi énről szól és arról, melyikük érvényesül. Jelen esetben a hatalmaskodó és féltékeny. A kopasz szakállas a dédapa lehetett, de a nőt nem tudom hova tenni. Szerintem nem Sela, mert ő elvileg még tetszhalál állapotban van.
# Aldarion 2021-03-15 17:46
Az a szakállas kopasz fickó jelen esetben az aktuális főhős/áldozat apja akart lenni, akinek a sorsára a flashbackből derült fény. Ha arra a fekete hajú hölgyre gondolsz a füzet végén, ő ott Callie, és a vasárnapi Visszatérésben közvetlenül fog folytatódni ez a szál, ott megtudod hogy is volt tovább.
# roberto 2021-03-15 19:09
Az a nagydarab muksó, aki a két dagadékot agyoncsapta a végén? Nehezen hihető...
# Aldarion 2021-03-15 23:41
Pedig ő az. Csodaország ura arról lesz ismert, hogy mindent áldozatát kifacsarja valamilyen módon, sok esetben rá sem lehet ismerni a végeredményre. De ez a későbbi füzetekben konkrétabban be lesz mutatva.

Amúgy olvasd el újra a beszélgetést, és látni fogod mire gondolok. Az ács ugyanazt a filozófiát vallja, mint a "megboldogult" apa, és a történet is így kerek - "kaptál egy esélyt, de nem éltél vele, akkor menj és folytasd amiből kimentettek"...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta