Ki van itt?

Oldalainkat 1470 vendég és 0 tag böngészi

gft tfw arrangementSziasztok!

A mai napra ismét Csodaország irányába teszünk egy kitérőt, noha ezúttal a tükör innenső oldalán zajló események kerülnek a fókuszba, ugyanis a Megállapodás című történettel megkezdjük a Mesék Csodaországból második kötetét.

Bizonyára emlékeztek még az első kötet megnyitó történetre, amely A kísérlet címet kapta az alkotóitól. Abban megismerhettük Henry Allent, a tudóst, aki egy véletlen, félresikerült kísérlet során felfedezett egy átjárót, mely a Csodaország névre keresztelt ördögi birodalomba vezetett, azonban fogalma sem volt, hogy ezzel micsoda szenvedés cunamit zúdított a világra és a saját családjára egyaránt... Azonban a történetünk itt még nem ért véget, hisz Henry Allen kutatott valami után. Valami olyan után, melyre mecénásának nagy szüksége volt. Allen mostanra meghalt, de a felfedezére - minden reménye ellenére - nem szállt vele a sírba.

Hogy ki is ez a rejélyes mecénás és mi után kutat annyira? Nos a mai történetünkből kiderül, ahogy az is, ki által kapcsolódnak az események a Grimm Tündérmesék univerzumához. Egyet mondhatok, valószínűleg senkit sem fog meglepetésként érni a válasz...

És ha tetszett a történetünk, vagy kérdésetek lenne, azt nyugodtan tegyétek fel kommentben, vagy a fórumunkon!

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2021-04-25 17:04
Belinda a nagy és örök szarkavaró, mint szerető...tényleg nem ért meglepetésként..
Nem vagyok orvos, de mintha Charles Dodgson-t rák kínozná.. Az állapotából legalábbis erre következtetek.
Ha emlékezetem nem csal, Allen is áldozatokkal etette a tükröt, vagy inkább annak birtoklóját, Charles pusztán átvette ezt a szerepkört-az életéért létrejött alku folytán-, akit már A kísérlet végén megismertünk.
# Aldarion 2021-04-26 10:59
Igen, a fő különbség a két férfi között, hogy Allen nem igazán tudta, mit is tesz, és amikor rájött a tettei súlyára elborzadt, viszont Dodgson nem rettent vissza attól amit az életéért cserébe tennie kell, ezt jól példázza, hogy a történet jelenében már bőven elmúlt 150 éves...
# dohi 2021-04-25 22:35
Igen, ezt a fejezetet már olvastam valahol, vártam is, hogy itt is előkerüljön. :) Szerintem zseniális ez a képregény, illetve a sima Grimm is, tele van igazán szórakoztató csavarokkal.
+1 # Aldarion 2021-04-26 10:50
Ezt ugyanitt olvashattad mert évekkel ezelőtt fent volt már az oldalon, de most úgy láttam neki a folytatásoknak - mind a Grimm, mind a Csodaország oldaláról -, hogy az eddig kész anyagokat is feljavítottam, hogy lehetőség szerint vizuálisan egységes színvonalat képviseljenek a történetek.
# dohi 2021-04-26 23:02
Lehet, hogy itt olvastam, bevallom már nem emlékszem, hogy hol. Főleg azért sem, mert néhányat angolul olvastam, s még régebben, így összefolyik a dolog. Mindenesetre én nagyon örülök ennek a projektnek, mert egyrészt magyarul jobb olvasni, másrészt ez a képregény sorozat az egyik kedvencem :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta