Ki van itt?

Oldalainkat 1112 vendég és 1 tag böngészi

  • roberto83

hirkep 06.21Sziasztok,

Ahogy a képen látható, még a Vándorló Szellem is elgondolkodott rajta, mikor volt utoljára Fantom-frissítés az oldalon... jó rég. De sikerült összeszednünk magunkat, és egy új történetbe vágunk, aminek középpontjába Chris Sommerset áll, aki a 18. Fantom féltestvére. 1889-ben járunk, Chris Bengáliából hazatér Angliába, de a titkokzatos Káli-szekta az életére tör egy bizonyos koponyás nyaklánc miatt. A tolókocsiba kényszerült Chris nem marad egyedül a bajban, mert a Fantom is megérkezik Londonba, hogy rendet tegyen a turbánosok között.

Jó olvasást, legközelebb júliusban találkozunk!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-06-21 08:53
A finn borító nagyon tetszett. A nyaklánchoz ragaszkodás kevésbé. Amúgy Amerika Kapitány is harcolt szekták ellen. :)
# Kamiontauri 2017-06-23 12:15
Kicsit talán off: Én letöltögetős vagyok, nem online olvasó, későbbi újraolvasásnál is, meg még millió esetben jól jön az ha megvan a gépemen is. Viszont egy haveromnak ajánlottam a Fantomot (nem ismeri a galád...) de ő online olvasta, ekkor vettem észre hogy a Semic-es részek most csak a 19. részig, a Tengeristen titkáig vannak fent pedig én annó leszedtem a 24. részig+fantom album.
Nem tudom hogy van-e valami oka amiért lekerült, vagy ez hiba?
# Micho 2017-06-23 19:38
Szia, a sorozat nálunk sosem volt fent végig , de máshonnan megszerezhetted a szkenneket. Igazából jó, hogy felhívtad rá a figyelmet, mert illene teljessé tenni a semices gyűjteményt. Ja, és további jó "térítést" ;)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta