Ki van itt?

Oldalainkat 1064 vendég és 0 tag böngészi

sw kotor25 hirInvázió! Hetekkel a nomád mandaloriaiak váratlan támadása után a Köztársaság hátrébb vonta csapatait, hogy a sűrűbben benépesített rendszereket oltalmazzák – a Tarishoz hasonló, peremvidéki bolygók így önmagukat kénytelenek megvédeni.

A jedi lovagok nem hajlandóak hivatalosan beavatkozni a viszályba – e nézetüket pedig egyértelműen helyesli a Szövetség, a rend legkiválóbb látnokai által létrehozott titkos szervezet. A Szövetség ehelyett a Sith-ek visszatértét igyekszik megakadályozni, és gyanújuk szerint – bármennyire is ellentmond ez a józan észnek – a jövőbeli esemény előidézője nem más, mint az átlagos padavan, Zayne Carrick.

Mesterei hiába hitetik el róla, hogy olyan bűnt követett el, amelyben valójában ártatlan, Zayne-t, aki a Gryph nevű csalóval az alsóvárosban lel menedéket, nem tudják elkapni. Odalent Zayne-nek és Griphnek azzal kell szembesülnie, hogy léteznek a mandaloriaiaknális rettenetesebb dolgok.

+1 szolgálati közlemény: a Jedi Históriák 3. részében javításra került a 27. és a 109. oldal, ha valaki archiválta, töltse le újra. Ugyanez a helyzet a Sith Sötét Urainak 6. oldalával. Köszönet Tomcsinak a hibák feltárásáért J

Üdv: Recsi

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Paár Adrián 2017-09-02 21:21
Van itt egy kis hiba. A 9. és 10. oldal fel van cserélve. Eredetileg fordítva vannak, mint ahogy ti felraktátok.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta