Ki van itt?

Oldalainkat 355 vendég és 0 tag böngészi

rogue_v3_12_hirVégére értünk Vadóc első és sajna mindez idáig egyetlen ongoingjának. Így van, a mai füzetünk a Vadóc v3 12. száma, a Ne-felejts című történet hatodik, egyben utolsó epizódja. Aminek a legelején mindenki kedvenc déli virágszála alaposan helybenhagyja az X-Ment, akik a megsegítésére érkeztek. Persze erre megvan a maga jó oka, nevezetesen, hogy egykori barátnője, Vakfolt, elfeledtette vele az élete utolsó nyolc évét, aminek következtében még mindig azt hiszi, tizenhat éves és a Mutáns Testvériség tagja.
Ezt az állapotot azonban nem lehet sokáig fenntartani, és ezt Vakfolt is tudja, ezért megpróbálja elrángatni onnan Annát, mielőtt még a többiek valahogy meggyőznék, hogy valójában évek óta a barátjuk és csapattársuk. Ám amikor Vadóc szerelme, Gambit is ott van, ez a feladat nem bizonyul olyan egyszerűnek...

Hosszú út volt, jó négy évbe telt, de végül elkészült a Rogue v3 a HálóZsákon. Ám nem kell szomorkodni, még kilenc füzetnyi Vadóc hátravan a tarsolyunkban, mégpedig jobbnál jobb történetekkel. Jövő hónapban tehát kicsit visszatérünk a múltba, konkrétan 1995-be, Vadóc legelső minisorozatához. Addig is olvasgassátok a v3-at, és javallott még átfutni az xfanzine-ről Gambit 1995-ös, v1-es minijét is, mert a Vadóc v1-es mini sztorija annak lesz a majdnem közvetlen folytatása.

És ha már péntek, legyen Mortal Kombat is. Megnyílt a második sor a karakterválasztó képernyőn, és még egy játékmódot se kellett végigvinnie senkinek sem az előhívásához. Ma Dariou, Darrius, Drahmin, Ermac, Frost és Fujin vannak terítéken. Közülük összesen egy szerepelt a klasszikus trilógiában, vagyis elég új szereplőkkel van dolgunk, de hát nem mindig lehet minden sorban öt bekezdéses történetű szereplő. De jövő héten cserébe jön majd egy nagy közönségkedvenc, Goro... öt másik karakter társaságában.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta