Ki van itt?

Oldalainkat 784 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

street-fighter-ii-turbo-11-hirElöljáróban: Igen, sajna nagy lyuk volt most a frissítési rendben, ami részben az én hibám is volt. De jó hír az, hogy bőven lesz mit olvasnotok az elkövetkezendő jó pár napban. És most lássuk a mai adagot:
A Street Fighter II Turbo minisorozat végéről sok mindent el lehet mondani, de azt aligha, hogy akciószegényre sikeredett volna. A tizedik számban letudtuk Sagat-t, a tizenegyedik füzet pedig Bisont veszi elő. Bizony, eljött az ideje annak, hogy a Shadaloo látszólag halhatatlan és meglehetősen nagy hatalmú vezére személyesen is kiálljon a harcmezőn és próbára tegye a pszi-hatalmát a Satso No Hado erejével szemben.
Eközben persze a többiek sem tétlenkednek. A britek betörnek a Shadaloo-komplexumba, hogy ráleljenek Bison erejének forrására, és ha lehet, semlegesítsék azt. (És mivel akciósorozatról van szó, a "semlegesíteni" itt a "felrobbantanit" takarja többnyire. Esetleg a "ripityára zúznit" mellé.)
Ám az izgalmak még koránt sem érték el a tetőpontjukat. Mert hátra van az utolsó boss, minden idők egyik legkomolyabb Street Fighter-ös gépi ellenfele, akinek létezése is a megjelenése környékén kész misztikum volt... Akuma!
u.i.: Bár többször is említettem és szabadkoztam miatta, de a mostani résznél sajna megint egy fokkal szembetűnőbb, hogy a kilencedik rész után semmiféle "profi" (értsd: legalább valamelyik nagy csapat keretében dolgozó, esetleg Steam-féle) szken nem készült a sorozatból, és itt az egyre több vörös szín miatt (ami félelmetesen rosszul viseli a JPEG-tömörítést) kezd jobban látszani. Sajna a befejezésnél ez még komolyabb gondot fog jelenteni.

PLUSZ!
Ha már bunyózás, egyértelmű, hogy folytatni kell az újraírt Mortal-eredettörténetet is, méghozzá ismételten két fejezettel, a 0.5-össel és a 0.6-ossal. Most már visszatérünk az ismerős vizekre, ugyanis Shinnok árulása, lázadása és bukása kerül sorra, illetve ehhez kapcsolódóan az, miként volt képes az emberiség domináns fajjá válni a Mortal Kombat világegyetemének Föld bolygóján. (Ehhez kapcsolódóan megjegyzés: Shinnok legyőzetését sok helyen tévesen i.e. 65.000.000-ra teszik abban a hiszemben, hogy alatta haltak i a dinoszauruszok. Ez tévedés, a dinók rég kipusztultak akkorra, a szaurin faj volt az, ami a küzdelem miatt elhagyta a bolygót, illetve a jégkorszak is az összecsapás következtében alakult ki. Vagyis a pontos időpont valahol i.e. 10.000 környéke.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta