Ki van itt?

Oldalainkat 1042 vendég és 0 tag böngészi

okko-eau-1-hirSziasztok!

Nyolcadik hó nyolcadika van, reggel nyolc óra nyolc perc (és legalább nyolcvannyolc fok…), tehát logikus, hogy egy nyolcrészes sorozat első elemével ismerkedjen meg az olvasóközönségünk. Ráadásul ez egy olyan nyolcrészes sorozat, aminek anno Recsi és Kendra csak az első négy részét készítette el (mivel annyi jött ki angolul), ám az nyolc darabban jelent meg az USA-ban (amerikaiak képtelenek 30 oldalasnál hosszabb füzeteket olvasni két hónapnál hosszabb ideig).
Az Okko című sorozatról van szó, ami nagyon úgy néz ki, mint egy szokványos szamurájsztori, de nem teljesen az. Kezdjük ott, hogy a helyszín neve Pajan, és bár sok mindenben hasonlít Japánra, akadnak e különös földön elég jelentős eltérések. A középkori mechák is közéjük tartoznak.
Ennek tesszük most közzé az első kötetét, ami két füzetet jelent. A továbbiakban is ilyen tempóval megy tovább, inkább a francia eredetihez tartjuk magunkat az amcsi kaszabolás helyett.

Plusz a hét eleji ígéretnek megfelelően itt van zsinórban a harmadik – és jövő hétig az utolsó – cikkfrissítés, benne a Bob Kane machinációit leleplező bejegyzéssorozat utolsó részének magyar változatával.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Daisuke ido 2013-08-08 09:29
Kicsi plusz adalék:
A képregényből készült egy eléggé jó kis társasjáték is, amelyről bővebben itt olvashattok: LINK
# talgaby 2013-08-08 13:53
Ezt nem is tudtam. :) És haaaatalmas plusz pont, amiért azon kevesek közé tartozol, akik képesek magyarul írni a távol-keleti kifejezéseket. Ez egyfajta heppem…
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta