Ki van itt?

Oldalainkat 486 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Ez a hét most eléggé szűkös lesz a délutáni frissítések terén, ám amint azt az évadnyitóban is írtuk, az ilyesmi senkit se érjen váratlanul.
Mint ahogy az sem, hogy a klasszikus Ditko—Lee-féle Pókemberek esetleg átmenetileg eltűnnek nemsokára, mivel a beírójuk, Usagi, lassan nem is tudom, hány hónapja nem rendelkezik beírásra alkalmas számítógéppel, kb. kéthavonta egyszer kapok tőle hírt valamilyen másmilyen forrásból.
De addig is itt van a 17. szám, a Zöld Manó visszatérése, amelyben Pókember a képen is látható módon igencsak érdekes módon marad alul leendő legnagyobb ellenségével szemben úgy, hogy még a Fáklya is besegít neki.

PLUSZ!
Folytatódik a képregényelemzéses cikkmaraton. A mostaniban a 2013-as év egészét nézzük át, hátha ér minket pár meglepetést azt illetően, hogy miként teljesítettek valójában a kiadók a tengerentúlon.

U.i.: Semices Pók is lesz a Múzeumban, jövő héttől.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Smertin 2014-03-18 16:28
Ha minden héten kapnánk 2 Pókit (+ mellette a két Kingpin kiadvány) nekem még az is kevés lenne, úgyhogy remélem lesz rá valamilyen megoldás! :)
Addig is köszönöm szépen az "új" részt! :)
# talgaby 2014-03-18 22:11
Lehet, de itt biztos nem lesz havi háromnál több, amiből kettő múzeumos. Bár az eléggé kitart még egy jó ideig.
# elil gariand 2014-03-19 16:12
támogassuk meg usagit új géppel :)
(de csak a gyorsab beírás miatt :)
+1 # Tomek76 2014-03-19 17:24
Nagyon királyok vagytok, köszönöm!
Tudom, hogy problémás az ASM fordítása és közzététele - de higgyétek el, rengetegen ezért jönnek ide. Esélyünk nincs máshogy szép magyar nyelvünkön olvasni ezen klasszikus gyöngyszemeket, csak a Ti jóvoltotokból. Ezért minden kimondott köszönöm valójában kevés. Én nem csak ezt olvasom, de ősi fan vagyok (kb 18 éve angolul is szedem, gyűjtöm, olvasom) - de így mégis más, és kimondottan ezért regeltem be Hozzátok, mindamellett sok más Marvelt is olvasok innen - de az örök favorit a Parker gyerek... Tehát még egyszer óriási köszönet és hála, hogy ápoljátok ezt a hagyományt a nehézségek ellenére is!!!
# talgaby 2014-03-19 19:06
A fordítása annyira nem, mert azon kevesek közé tartozok, akiknek sokkal jobban fekszik az ilyen nem kortárs nyelvezet. Plusz Lee-t fordítani igazából egyszerű, ha az ember szöveghű és nem akarja feltupírozni, mint ahogy a semices fordítók tették (szerintem pocsékul).
A beírás része neccesebb, mert a retusmunka ugyan egyszerű – szó szerint egérrel újrarajzolható sok rész –, ám ezekbe az amorf bubikba tördelni nehézkes és lassú munka.

Amúgy a füzetes Pók *annyira* nem vészes árú, még a klasszikusokat tartalmazó Peter Parker Pókember kiadvány sem.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta