Ki van itt?

Oldalainkat 867 vendég és 0 tag böngészi

nova v4 27 00 hirIsmét itt repked az oldalon a kozmikus űrrendőr, Nova, aki, mint az előző részben is láthattuk, elindult, hogy kimentse öcsikéjét a háborús zónából. Aki éppen a Strontiai néven ismert pszichopata tömeggyilkos - és nem mellesleg Gladiátor rokona, hasonló erőkkel - megfékezésével van elfoglalva. Elég nehezen megy. Szóval Rich próbál odajutni, de a dolgát megnehezíti, hogy Ordas nagyúr lakhelyét még a Blastar vezette erők is ostromolják. Aki ugyan szövetséges volt a Megsemmisülés idején, de barátnak semmiképpen sem mondanám. Szóval Nova vezér próbál megalkudni Blastarral, az öccse próbálja féken tartani a gyilkos nőt, aki pedig próbál kiszabadulni. Ti meg próbáljátok meg elolvasni.

Plusz!

Ha már Farek apó ilyen lelkesen készíti a frissítéseket helyettem, ideje, hogy megörvendeztessem őt és a még erre csellengő régi olvasóimat a tengerentúli képregényes helyzetelemző cikkek folytatásával. Megvan az összes egészen az októberi listáig, szóval remélhetőleg hamar kikerülnek végre, kezdve a mostani júliusival. – tg

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# solymosgyu 2015-11-17 16:50
Ez izgalmas volt.
# solymosgyu 2015-11-17 17:12
És: a deadpool sztori folytatását tervezitek e? A kingpin utáni sztorit?
# forintuser 2015-11-17 17:58
Jobb helyen nem is hagyhatták volna abba a készítők...Köszönöm a fordítást. Tényleg izgalmas volt..Lesz..
# AdamK88 2015-11-17 18:23
Köszönöm a fordítást!

Ejha. Mással nem is kezdhetném :) Remek rész volt! Jó volt egy újabb régi "szövetségest" látni :) Milyen kicsi ez az univerzum :)
Hát azért remélem, Robbie nem halt meg Ordassal egyetemben!

Várom a folytatást!! :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta