Ki van itt?

Oldalainkat 979 vendég és 0 tag böngészi

hirkep 02Sziasztok!

Igen. A hírképpel valóban csak az igen sikeres Deadpool mozifilm farvizén szerettünk volna evezni, hisz a mai frissítésnek semmi köze a nagydumás zsoldos kalandjaihoz... de ezt már észrevette az, aki rákattintott.

Ugyanis ma nem más tért vissza közénk, mint (tadááám): ZALAMAN ééééééés: barátai. Kb. egy éve hallottunk a keszthelyi fenegyerek (bocs, Marvel) viselt dolgairól utoljára, de most újra láthatjuk hősünket a "Nem Z-nek való vidék" c. fejezetben. De nem akarok minden poént lelőni, ezért aki egy kis zalait szeretne ma vacsorára, lásson neki.
A hírképből kiindulva azért lesz még itt valami nyalánkság mára: ugyanis DP-n kívül a halál szele (galambjai?) megihlette IC kollegánkat is, aki legújabb agymenésében az elmúlásról elmélkedik, természetesen szigorúan képregényes és popkulturális vonatkozásban.

Jó olvasást mindenkinek!

ui.: Erről eszembe jutott egy évekkel ezelőtti szösszenetünk Farek mesterrel, akivel a "Nincs dicső halál?" kérdéskörét jártuk körbe... aki még nem olvasta, annak minden vicc új :)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Gabesz000 2016-02-15 18:52
Fel fognak egyszer kerülni a kepregeny.net régi Deadpool-os honosításai? Vagy legalábbis az ongoing azon számai, amelyek a hálózsákon található számok valamelyikéhez közvetlen kapcsolódnak?
# Micho 2016-02-15 19:05
Sajnos a régi Knet tartalma számunkra sem elérhető. Pedig én is emlékszem rá, amikor még "Holtvagány" néven is futott egy-egy honosításban ;)
# Bran Galed 2016-02-16 08:45
Köszönöm a képregényt !!! :)
Megéri várni ! :)
# Bran Galed 2016-02-16 08:58
Igazán remek ötlet egy új (neptunuszi) csapat behozatala :)
Még a csoport-felépítés is jó.
# Axel 2016-02-18 16:08
Eddig ez volt a legmegtévesztőbb hír (szerintem ) :D
Az lenne a kérdésem hogy a Deadpool folytatása mikorra várható ?
+1 # Genzo 2016-02-19 17:45
Idézet - Axel:
Eddig ez volt a legmegtévesztőbb hír (szerintem ) :D
Az lenne a kérdésem hogy a Deadpool folytatása mikorra várható ?


Még engem is megtévesztett a hírkép, nem emlékeztem, hogy bármiféle Deadpoolt honosítottam volna mostanában. :D

A kérdésedre válaszolva: A Nagyszájú zsoldost végigvittem, a folytatása a Deadpool Corps lenne, de azt nem tervezem megcsinálni. A v3-as sorozat (és az előtte levő két mini, a Circle Chase és a Sins of The Past) nem nálunk van lefoglalva és a foglalói nem engednek belőle, ezt a pár számot engedték át ide, amit látsz, a többit valahol a BLATECO háza táján érdemes várni, ha egyáltalán érdemes (nem tudom, hogy állnak vele).

Azt viszont nem mondom, hogy esélytelen, hogy a nagypofájú zsoldos még visszatérjen a Zsákra. Ötleteim vannak, de nem ígérek semmit. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta