Ki van itt?

Oldalainkat 905 vendég és 1 tag böngészi

  • csbernath

mortal-kombat-battlewave-5-hirNagyon rég volt már olyan Mortal-frissítés, ami egy füzetnél több olvasnivalóval láthatta el az érdeklődőket. Most azonban összejött pár régebbi tartozás, így hát ismét egy hármas pakkot köszönthetünk a mai napon.
Az első természetesen a Malibu sorozatának aktuális epizódja, a Harchullám ötödik száma. Aminél jó hír mindenki számára, hogy aki esetleg elfelejtette volna az elmúlt egy hónap alatt Siang eredettörténetét, melyet még a széria elején olvashatott... az most végigolvashatja ismét. A következő számban pedig majd újra, az azt követőben meg ismét újra. Charles Marshall valamiért komolyan nagyon kedvelte ezt az általa alkotott figurát.
Persze ennél többről is szó lesz a füzetben. Reptile például kivételesen valami olyasmit is csinál, ami nem egy teljes katasztrófában végződik, és beveti az eddig még nem túl gyakran látott hipnotizáló képességét. Mileena eközben megfelelően pózolva tölti az időt. Sub-Zero pedig próbálja elhitetni velünk, hogy van olyan jó nindzsa, mint azt el akarja képzelni önmagáról. Majd találkozik a valósággal egy Kintaro formájában.

Nemrég felfedeztem, hogy az egyik korai MK-strip, a Mortal Kombat 1 története, még nem került ki az oldalra. Részben valószínűleg azért, mert tavalyelőtt kicsit átírtam a négyéves fordítást, de valamiért a kirakás elsikkadt. Most ez pótlásra kerül. A sztori az MK1 eseményeit dolgozza fel a maga kissé sajátságos módján, három részletben.

Végezetül pedig, akármilyen hihetetlen, de visszatér a szöveges MK-részleg is, ugyanis nagy nehezen sikerült elég időt találni, hogy véglegesíthessem az eddig kirakott sztori elejét, az MK1 előtti időszakot feldolgozó eseményeket. Ezáltal az eddigi 1. rész két nagyobb részre (nulladik és első) oszlik, amik közül a nulladik foglalkozik picit részletesebben az egész MK-féle teremtéstörténettel. Ezt a szakaszt kétfejezetenként letudjuk a következő hetekben, utána pedig végre jöhet a részletes leírás arról, ami a két első nem-verekedős játékban zajlott. Szóval fogadjátok szeretettel az átírt és átdolgozott 0.1. és 0.2. fejezeteket!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# PhD Strange 2012-05-24 08:41
Mondjuk a Duke is eredetileg arcade volt, de azt nem tudtam hogy az MK is valahogy máshogy festett :(
Hoggoth ősi honára!
Mi az első két "nem verekedős" játék neve?
:S
# talgaby 2012-05-24 09:40
MK Mythologies: Sub-Zero (eredetileg egy sorozat eleje lett volna, _állítólag_ Scorpioné lett volna a második) és a Special Forces.
# PhD Strange 2012-05-24 17:22
Látom a Chronopolis Isten színe elé járult, s beadta a kulcsot. :(

mikor lesz folytatása az alábbi sorozatoknak:

Pókember
Bosszúállók (az első alapsorozat) , Nyugati parti bosszúállók (eddig még jó)
valamint Uncanny x-men, és végül
Superman vol 1...

vagy ez függ attól is hogy hogy ér rá a brigád? vagy megbízáshoz van kötve?
# talgaby 2012-05-24 18:01
Ez hogy jön a Mortalhoz?

A Chrononál csak lejárt a domain. Majd lesz valami velük.
Pókember lesz jövő héten itt.
Angyalok kéthetente megy. (Ha most azután, hogy nagy nehezen sikerült leszoktatni a népet a farkasozásról, mindenki elkezd bosszúállózni, agybajt kapok...)
UXM nem a mi területünk, ott várd meg, hogy újrainduljon az Xfanzine.
Supermannel se foglalkozunk, az a NewGen (ők is valamikor csak újraindulnak, és olyankor 2-3 hétig mennek, mielőtt újra feltörik őket).
# PhD Strange 2012-05-24 19:34
csak szerettem volna megkérdezni :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta