Ki van itt?

Oldalainkat 1152 vendég és 0 tag böngészi

streetfighter-ii-04-hirHa erre a címre nem kapta fel egy Street Fighter-rajongó sem a fejét, akkor már semmire. Igen, a mostani számban Gen összecsap Akumával, kétszer is. Az első bunyóra egy visszatekintés során kerül sor, amiben a már akkor erősen unatkozó, de még a megismert, pacifistább életstílusát nem felvett Gen egy este összefut a világot járó és magának méltó ellenfelet kereső fiatal Akumával, akinek annak rendje és módja szerint szétrúgja a szétrúgnivalóját.
Majd ugrunk egyet a jelenbe... a történet szerinti aktuális jelenbe, amely a Street Fighter esetében egy kicsit rugalmasabb idővonalat takar, mint egy Marvel-univerzumban... ahol Ryu arra kéri Gent, hogy készítse fel őt az Akumával való jövőbeli összecsapására. Gen eleinte nem igazán akar kötélnek állni, mert nem látja, mitől lenne meg Ryuban az a gyilkos ösztön és elszántság, ami a sorozat legnehezebben előhívható és legkegyetlenebb rejtett bossához... akarom mondani, egy ilyen nagy erejű harcoshoz kellene. Akuma legyőzéséhez, mint mindenki tudja, erős idegzet, jó koncentrálóképesség, és mindenek előtt gyors ujjak, onnan is egy edzett hüvelykujj szükséges. Ryu azonban tántoríthatatlan, és bizonyításképp megmutatja Gennek, milyen erős ujjakkal bír. Ez a jelenet látható a hírben szereplő képen. A további részleteket pedig megtudhatjátok a Street Fighter II negyedik füzetéből.

És ha már bunyózunk, akkor nézzünk bele egy másik, rivális bunyós sorozat (ööö... nem, nem a Rival Schools, bár az is egy SF spin-off) karaktereinek életébe. A mai felhozatalban szerepelnek: Khameleon, Kintaro, Kira, Kitana, Kobra és Kung Lao. Kicsit K-s nap lett ez, de ez még semmi sem elsz az S-betűs részleghez képest...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta