Ajánló

Chuck Norris Karate Kommandója 01
Ifjúsági részleg

Chuck Norris Karate Kommandója 01

Hozzászólások

 • Sepi 2020.01.25. 07:09
  Az a terv, hogy lesznek majd azok is.

  Bővebben...

   
 • Sepi 2020.01.25. 07:08
  Igen, lesz majd folytatása.

  Bővebben...

   
 • kardigan 2020.01.20. 09:00
  Sziasztok! a Semic féle Superman-nak lesz folytatása a Múzeumban? A többi szám is feltöltésre kerül?

  Bővebben...

   
 • Vini 2020.01.14. 19:04
  Fantasztikus ez az oldal és a mögötte álló csapat! Köszönöm az önzetlen munkátokat! Boldog Új Évet ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.01.05. 22:03
  A Superman a Batmannel összevont részek benne lesznek? Régi idők! :( Emléxem megvolt az Agykeselyűs rész!

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 672 vendég és 8 tag böngészi

 • beranandi
 • coni
 • Efti
 • ertyby
 • Ewan
 • Mohi01
 • Xeroxis
 • ZoliZoltán

Hírek

hzsny2019 hir

drink02 drink01 drink06 drink10 drink03 drink04 drink05 drink08
               

Itt is van az idei év utolsó frissítése. Rögtön azzal kezdenénk, hogy megköszönjük nektek, hogy ebben az évben is kitartottatok mellettünk, és olvastátok a munkáinkat. Bár azért a hatalmas képregénydömping miatt már mi sem ontjuk magunkból a honosításokat, de igyekszünk a perifériára szorult sorozatok és karaktrek kalandjait megismertetni veletek. A régebbi megjelenések digitális könyvtárát is próbáljuk egyre jobban kibővíteni. A lényeg, hogy köszönjük, hogy követtetek minket, és reméljük, jövőre is itt lesztek. Ne feledjétek, hogy januárban újfent pihenőt fogunk tartani.

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Térjünk is rá mostani frissítésünkre. A karácsonyi újdonságoknál nagy sikert arattak az ajándékdobozok, ám mivel a szilveszter egy piálós ünnep, így most ajándékdobozok helyett italosüvegeket fogtok kapni. Ahogy egy jó szilveszteri buliban sem szokták elárulni, hogy az eléd rakott üvegben mi is van, úgy mi sem áruljuk el, hogy melyik pia milyen képregényt takar. Az olvasnivalóért "fogyasszátok el" szépen az italokat. :) Aztán az esti mulatozásnál csak óvatosan az innivalóval!

 hzsxmas 2019 fa

box04

box06 box01 box11 box03 box05

box04

box06 box07 box10 box12 box02 box05

Újra elérkeztünk az év egyik legfontosabb ünnepéhez, a karácsonyhoz. Ahogy azt már megszokhattátok az elmúlt években, ilyenkor mi is igyekszünk minél ünnepibbé és minél felejthetetlenebbé tenni ezt a napot, ahogy az ilyenkor szokásos frissítést is. Ez ezúttal is így lesz. Hiszen tiszteletét teszi a mostani frissítésünkben Pókember, egy régi Semices különszámmal (aminek az elejét mellesleg régen, még a magyar megjelenés előtt, itt olvashattátok először), valamint egy Hősök és Gonosztevők számmal is. Aztán újra visszatérnek az alakváltó robotok is egy karácsonyi történettel. Ezen felül nem mehetünk el az ünnepekkel a Star Wars mellett sem (ha már a mozikban is általános karácsonykor a Star Wars), amiből szintén két történettel kedveskedünk. Természetesen nem maradhat ki egy Disney történet sem a karácsonyi frissítésünkből, amiben Mickey és Donald egy karácsonyi időutazáson vesznek részt. A sötétebb történetek kedvelőinek hoztunk Spike és Tarot képregényeket, akik pedig az ifjúsági és kalandos meséket szeretik, azok ne hagyják ki az Egér Gárda következő számát se. Valamint, ha már szent ünnepről van szó, akkor nem hiányozhatnak az Angyalok sem az ünnepi menünkről. Ezeken felül lesz még itt galéria is, és mivel sokan kérték tőlünk, és egy másik honosító oldalon sajnálatos módon már nem elérhető, úgy döntöttünk, hogy kibővítjük a múzeumunkat a régi Batman és Superman képregényekkel. Nagyjából ennyivel össze is foglaltuk, hogy miket találhattok a virtuális karácsonyfánk alatt. Ha ez a beharangozó eléggé felkeltette az érdeklődéseteket, akkor a képregényekért kattintsatok az ajándékdobozokra.

Nem maradt más hátra, mint hogy jó szórakozást és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánjunk nektek!

 hzsxmas 2019c

Sziasztok!

Az idei évben volt némi fennakadás a TF ellátásban, ezért úgy gondoltuk, hogy az évvége örömére kicsit belehúzunk, hogy visszamenőleg kárpótoljunk benneteket.

tf 84 01Elsőként rögvest itt van egy igazi gyöngyszem, ami nem más, mint az IDW kiadó gondozásában megjelent különszám, a klasszikus G1-es sorozathoz tartozó Transformers '84. A történetet Simon Furman vetette papírra, az idejét tekintve pedig jócskán az Első Generáció eseményei előtt játszódik, egyfajta prológusként szolgálva a történethez, azonban higgyétek el nekem, ezt követően már nem tudtok többé ugyanúgy tekinteni majd arra a sorozatra. És ezzel egyidejűleg örömmel jelentem minden olvasónknak - aki nem jár a fórumokra az könnyen lemaradhatott erről -, hogy ezzel a füzettel elwood visszatért a fedélzetre, és ismét a TF stábját erősíti!

A klasszikus G1 után pedig evezzünk a modernebb G1 irányába, hisz itt már jó ideje elmaradtak az aktuális frissítések. Azért remélem ezen az ágon sem lesz okotok a panaszra, mert a mai csomagban elhoztuk nektek az Álcázott robotok újabb történeteit, méghozzá rögtön három füzetet is, szám szerint a 19.; a 20.; és a 21. számokat, melyekben tovább robogunk a Sötét Kibertron eseményei felé, három újabb történetszállal gazdagítva az eddigi eseményeket. Jó olvasgatást és kellemes ünnepeket mindenkinek!

tf rid 19 01 tf rid 20 01 tf rid 21 01 

 

swdt2 hirA sötét idők folytatódnak. Még mindig nem látok semmit…

Azért jó olvasást! :)

av146 hirA következő részben visszatérünk a félbe maradt Legfőbb Légiós történethez, de addig is, a Bosszú Angyalai 146-ban lezárul a Bérgyilkosos történet. Nem túl rózsás helyzettel nyitunk, Kapi a halál küszöbén jár, és a társai semmit sem tehetnek. Szerencsére Don Blake, a világhírű sebész a közelben van, így van egy halvány esély Kapi megmentésére. Persze ez az egész Bérgyilkos tervének része, így, amíg az Angyalok őrzik elesett társukat, nem is sejtik, hogy ők is célpontok. Vajon van esélyük egy évnyi tervezés ellenében?

swl47 hirBár Darth Krayt végül elesett a Cade Skywalkerrel vívott összecsapást követően, a néhai Sith Császár korábban kiadott parancsai továbbra is érvényben vannak, melyek a pusztulás és halál ígéretével fenyegetik a Mon Calamarikat és szülő-bolygójukat, a Dacot.

Ám a korábban egységes Sith Birodalom, Darth Wyyrlok, Krayt egykori szószólója, és Morlish Veed Nagymoff, a jelenlegi Régens irányítása alatt egyre inkább kezdi elveszíteni a türelmét, a Moffok közt pedig tovább nő az elégedetlenség, miután egykor jelentősnek számító hatalmuk és befolyásuk tovább csökken.

Mindeközben a Galaktikus Szövetség, a száműzött Roan Fel Császár "valódi" Birodalmijai és a Jedik titokban szövetségre léptek egymással, mellyel új fejezet kezdődött a Sith-ek és a szabad galaxis közt vívott háborúban...

swkw4 hirNemsokára itt a Mikulás, reméljük mindenki kifényesítette a páncélját csizmáját, ugye kis rohamosztagos tanoncok? Ha idén mégsem kapnátok semmit, annak képen látható idősebb társaitok az okai. (thx 1138-as kémműholdunk készítette ma hajnalban)

Fájdalomdíjul fogadjátok el ezt a több ezer éves történetet a Régi Köztársaság lovagjairól.

Jó olvasást!

west coast avengers v2 52 00 hirA nyugati parti Angyalok 52. része másodpercekkel az 51. vége után veszi fel a fonalat. És épp azzal a sokkoló képpel, amivel az előző véget ért. Nem vagyok benne biztos, hogy manapság ezt így, ebben a formában mutatnák, mégis csak gyerekekről van szó. Szóval Pándémonium megszerezte lelkének két hiányzó részét, és ettől elég nagy falatnak tűnik hőseink számára. És nem csak tűnik. De mégis, valami nincs rendben a történetével, ahogy arra az Angyalok rávilágítanak, és a háttérben meghúzódó cselszövő el is meséli, hogy mi. Végül pedig az Angyalok szemtanúi lesznek a képregénytörténelem egyik leglátványosabb és legkeményebb összecsapásának, amit jól el is mesélnek nekünk. Igen, elmesélnek. Majd megértitek. Amikor pedig elül a füst, a Bosszú Angyalai képregények egyik valaha volt legszívszaggatóbb lezárását kapjuk meg, ami végül megágyazott Bendis évtizedekkel későbbi agymenésének, a Káosznak, valamint a Mutánsvilágnak.

bf19 hir

Ha már sok helyen divat az adventi hetek meghosszabbítása a Black Friday nevezetű akcióval, ezért úgy döntöttünk, hogy nálunk is lesz egy kisebb ilyen akció. Na de nézzük is, hogy mit is tudunk ajánlani erre a péntekre:

"A Régi Köztársaságban a jedi lovagok voltak a béke és az igazság védelmezői emberöltők ezrén át. Még a sötétség ideje, a Birodalom előtt..." - Ben Kenobi. Sötét idők jönnek. A 66-os parancs elpusztította a Jedi Rendet, és szétszórta a maradékait. Miután droidhadseregét lekapcsolták, a szeparatista ellenállás többé nem vehette fel a versenyt Palpatine klón rohamosztagosaival. Az egykori Köztársaság világai körül egyre jobban megszorult a Birodalom vasmarka, míg más bolygók a zűrzavar, a törvénytelenség és a kétségbeesés vizein sodródtak. Milliárdok érezték úgy a Galaxisban, hogy az út, amelyről azt hitték, egy jobb jövő felé vezeti őket, bizonytalan ösvénnyé vált...

És a szokásos Star Wars-on kívül két múzeumi kiadvánnyal kedveskedünk nektek. Az egyik a Marvel Extra, amiben folytatódik az Infernó és egy új Bosszú Angyalai történet is kezdődik benne. A másik pedig a Sikoly és a Csodálatos Pókember, ami a régi Pókember sorozat megszűnése után jelent meg évekkel később, de még ahhoz tartozott. A klónsztori egyik jobb története volt benne teljes egészében.

És ha már black ez a friday, akkor jöjjön hozzá egy kis dark képregény is. Ez pedig nem más, mint Buffy folytatása, a Spike harmadik része. Jó szórakozást mindenkinek a képregényekhez.

 

spider girl 085 00 wom dt 01 01bhun wom dt 02 01ahun spike 03 02
SW - Sötét idők 1 Marvel Extra 18 Csodálatos Pókember -
Sikoly
Spike 3

swce3 hir3. rész, melyből kiderül, Kanos miért… nem, nem az, hanem az, hogy miért nem tetszik neki a Birodalommal való szövetség gondolata. A 2. részben pár fájlt javítottunk, aki letöltötte, kérem, töltse le újra (bár gondolom, inkább a 6. rész után lesz érdemes letölteni :) ).

Jó olvasást!

Alkategóriák

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta