Ajánló

Tumak 12 (Semic)
Akció képregények

Tumak 12 (Semic)

Hozzászólások

 • KiD1 2019.09.16. 15:43
  De imádtam, ezt a számot.

  Bővebben...

   
 • Recsi 2019.09.16. 11:14
  Emlékszem, amikor az első kósz hírek eljutottak hozzánk (felénk lehetett fogni az ORF adásait) ...

  Bővebben...

   
 • Intruder 2019.09.16. 11:02
  Uhh az a liftes jelenet nálam a mai napig egy 'WTF did i just watch?!'. :O

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2019.09.15. 21:35
  Azt tudtad hogy eredetileg Jedi Revenge lett volna a címe, csak a bosszú frankón nem illett a jedikhez ...

  Bővebben...

   
 • HeirToGrievous 2019.09.15. 13:25
  Igen, eredetileg vukik lettek volna, de túl sokba került volna leszerződtetni száz-egynéhány 2m+ magas ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 835 vendég és 5 tag böngészi

 • 19takipetya8712
 • AmbrusAttila
 • kardigan
 • Kyno
 • Urbanvoice

Hírek

me17 hirJó rég volt frissítés múzeum fronton, ezért most folytatjuk végre a Marvel Extra sorozatot a 17-es számmal. Ebben a részben befejeződik a Galactus-per és kezdetét veszi az Inferno. Bár ezt az eventet is eléggé megvágva adták ki annak idején, de mentségükre legyen mondva, hogy ha mindent ki akartak volna adni, akkor több, mint 1000 oldallal kellett volna számolniuk, ami abban az időszakban már lehetetlen lett volna, ezért a főbb vonalra fektették a hangsúlyt. Reméljük így is tetszett mindenkinek.

west coast avengers v2 50 00 hirA Vízióval kapcsolatos dolgoknak még nincs vége, így a Bosszú Angyalai: Nyugati Part 50. részében a csapat egy újabb nyomon indul el, hogy tisztázza a házi androiduk eredetét. Ebben segítségükre van az a nő, aki a korábbi részekben már feltűnt egy villanásra, és egy egészen hihetetlen történettel áll az Angyalok elé, akik a múltidézés után úgy vélik, ideje temetőbe menni és leróni tiszteletüket az elhunytak előtt. És ha már ott vannak, akkor felnyithatnának egy sírt is. Ami némi nehézség után sikerül, így újabb múltidézés történik, majd visszatér egy nagyon régi képregény szereplő. Sőt, az utolsó oldalon egy másik, bár nem annyira régi is. Hogyan? Hogy ennyire semmitmondó hírszöveget, amiből semmi nem derül, már régen olvastatok? Helyes, akkor sikerrel jártam! Nyomás, és olvassátok el a képregényt, hogy tisztuljon a kép!

swp4 hirFolytatódik Vader vadászata a túlélő jedik után. A legújabb történetet Oniye Namada őrnagy jegyezte le két részben. Jó szórakozást az elsőhöz!

Mellesleg ezúton szeretnénk megcáfolni a híreszteléseket, miszerint a Tisztogatás történet arról szólna, hogy Vader a Galaktikus Birodalom munkaerő piacának összeomlása miatt takarítónak állt volna, és a képen is a kezében fénykard van, nem egy fényfelmosó nyele. Ezeket az álhíreket minden bizonnyal az ádáz ellenállók terjesztik, amitől a Birodalom munkatársai, valamint a HálóZsák is elhatárolódik. Továbbá a Birodalom hivatalosan is megerősítette, hogy folytatják tovább a megemelkedett terhek enyhítésére bevezetett Jedicsökkentés programjukat.

swkw1 hirA legutóbbi SW Kotor résznél így búcsúztunk:

„Azonban Zayne-től nem kell végérvényesen elbúcsúznunk, hiszen hátravan még egy 5 részes mini, amely a Háború címet kapta, azzal folytatjuk jövő hónapban.”

Eltelt egy hónap, jöhet a folytatás

ff36 hirA mai klasszikus frissítésünkbe talgaby és Peter P egy újabb mérföldkövet hozott nektek, még pedig a Fantasztikus Négyes 36-os számát. Ha valaki nem tudná, hogy ez a rész miért is számít mérföldkőnek, akkor azoknak eláruljuk, hogy ebben a füzetben tűnt fel először az Anti-F4, vagyis a Rémes Négyes. Remélhetőleg mindenki ismeri őket. Magyarországon is viszonylag hamar tiszteletüket tették a képregények oldalain, konkrétan a Csodálatos Pókember első sorozatának a negyedik számának a végén már feltűntek. Reméljük mindenkinek tetszeni fog ez a klasszikus is.

Sziasztok!

Mint azt lassan már biztosan megszokjátok, ismét sikerült eltűnnöm néhány hétre, de most, hogy véget ért a nyári szünet, úgyhogy itt az ideje visszarázódni a dolgainkba. Ennek jegyében már be is futottunk az első tételünkkel, ami a nem más, mint az Autokrácia és a Borzalom című minik után következő történet, a Felsőbbrendűség, amely egyben le is zárja Chris Metzen trilógiáját, amelyben a háború kezdetét boncolgatta. Kárpótlásul az elmúlt időszak csendjéért és vigasztalásul a holnaptól kezdődő tanévért, a történetet egyben adjuk közre, ide kattintva eléritek az első; a második; a harmadik és a negyedik részeket. Jó olvasgatást!

tf felsobbrenduseg hir

avengers v1 143 00 hirA Bosszú Angyalai 143. részében lezárul a két történetvonal egyike, mivel a múltban lévő Angyalok végre szembe néznek Kanggel, a hódítóval! És a csatából nem mindenki sétálhat el a saját lábán! Persze a jelenben lévő Angyalok sorsát is tovább görgetjük némileg, hiszen nem igazán fűlik a foguk a fogsághoz. Így egy jól kivitelezett szökés után felkészülnek életük csatájára. Majd, a következő részben. :) Szóval jó olvasást!

swkenix hirMár tíz év telt el Palpatine halála óta az Endor néven ismert bolygó erdős holdja felett. Bár a haláltusáját vívó Birodalom néha támadásokkal véteti észre magát, ez a viszonylagos béke időszaka az új köztársaság számára.

Van azonban valaki, aki azóta sem lelt békére. Bosszút esküdött az uralkodó gyilkosai ellen, és azt tűzön-vízen át végre is akarja hajtani. A neve: Paul Kersey Kenix Kil

avengers timeslip 00 hirIsmét eltelt egy év az életemből, így mi más is jöhetne, mint az én ajándékom nektek. Ami egy elég különleges füzet, mely az Időcsúszás – Eljönnek a Bosszú Angyalai címet viseli. Ez egyfajta alternatív történet, a régről ismert Marvel legenda új értelmezése, új szereplőkkel és történésekkel. Megmondom őszintén, biztos vagyok benne, hogy sok embernek nem fog tetszeni sem a történet, sem a rajzok, mégis arra kérlek benneteket, hogy adjatok neki egy esélyt. Nem rossz, csak szokatlan. De, ha mégsem lesztek elégedettek, akkor ne csüggedjetek, mert hamarosan jön az Angyalok 15. éves HálóZsákos évfordulója, és ott szerintem lesz olyan, ami tetszeni fog nektek is.

swl43 hir

Lassan véget ér a nyári szünet, de ne csüggedjetek, lesz jövőre is. Állítólag…

Addig is olvassátok el a Hagyaték legújabb epizódját!

Jó szórakozást hozzá!

Alkategóriák

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta